در این مطلب قصد داریم درباره طرز ساخت، مزایا و معایب کابینت ممبران صحبت کنیم و به تفاوت آن با سایر کابینتهای موجود در بازار بپردازیم. اما واقعا کابینت ممبران چیست؟
اما واقعا کابینت ممبران چیست؟
همانطور که میدانید کابینتها دارای انواع مختلفی هستند که کابینتهای ممبران یک نوع آن میباشند. موارد مورد استفاده در کابینتهای ممبران مانند دیگر انواع کابینت شامل چوب طبیعی، امدیاف و یا شاید حتی نئوپان است که در نهایت با نوعی ورق پیویسی (ممبران) روکش یا همان وکیوم میشود.
تفاوت کابینت ممبران با ام دی اف
تفاوت این نوع کابینت با سایر کابینتها و به ویژه کابینت MDF در فرآیند ساخت کابینت ممبران است که آن را از سایر انواع کابینت متمایز میکند در واقع روکش یا همان وکیوم نمودن آن است. وکیوم کردن در واقع مهمترین مرحله و آخرین مرحله از ساخت کابینت ممبران است. به این صورت که قطعات سیانسی شده (ابزار خورده) ابتدا از هر گونه گرد و غبار پاک شده و سمبادهکاری میشوند. در ادامه روکش PVC توسط ماشینآلات مخصوص ممبران بر روی آنها چسبانده شده و اصطلاحا وکیوم میشوند. اگر دوست دارید درباره ام دی اف بیشتر بدانید مطلب ” MDF چیست و چگونه ساخته میشود؟ ” را مطالعه کنید
مزایای کابینت های ممبران
- کابینت های ممبران به راحتی تمیز میشوند.
- این نوع کابینتها در برابر ضربه بسیار مقاوم هستند و به راحتی با کمی فشار شکسته یا آسیب نمیبینند.
- کابینتهای ممبران به دلیل تنوع زیاد در طرح و رنگ ها سلیقههای زیادی را پوشش میدهند.
- این کابینت ها نسبت به کابینت های تمام چوبی دارای هزینه مناسب تر و به صرفه تری میباشند.
معایب کابینت های ممبران
- کابینت های ممبران در برابر گرما بسیار حساس هستند.
- درست است که کابینت های ممبران در برابر ضربه مقاوم هستند ولی در صورت به وجود آمدن هرگونه شکستگی یا شکاف تمام کابینت را آسیب پذیر میکنند.
- اگر در کابینت های ممبران از چسب نامرغوب استفاده شود امکان دارد که در برابر نور آفتاب و گرما این چسب ها شل شده و باعث باد کردن روکش یا جدا شدن آن از ام دی اف شود.
نگران این معایب نباشید زیرا شما مودنا کابینت را همراه خود دارید که کابینت ممبران در کرج و استان البرز و همچنین سراسر ایران با بالاترین کیفیت و پیشرفته ترین دستگاهها را به بازار عرضه میکند.